Tuesday, October 21, 2008

kenapa kaw xbunuh aku jew?

tanx too nysa..bg pic utk tuka kt banner aku.
tanx again.
mmg pu3 tengah emo pn.

oke
aku xtawu apew salah aku.aku xmakan kaw marah.aku igt lg kaw cakap jangan pegi mane2 sorang2.skrg mne janji kaw?mane jnji sebagai teman baik?
betul kate uzai.dulu sahabat..sekarang kawan.
ape beze die?
dulu kaw dengan aku macam isi dgn kuku.skrg kaw dengan aku macam apew2 la..asalkn bukan sahabat lg.

smlm tyme clus mdm ana kaw balik dulu dengan zati.
aku takesa sbb aku tau aku x abis wt keje lg.
kaw kn t'golong dlm org2 pndi kt clus,so aku yg bengap cm unta ni,mstila siap keje yg mdm ana bg ni lmbt.
aku igt pas jew kaw abis teman zati,kaw nk dtg balik,cari aku.tp aku yg cari kaw,aku cari smpi tibe2 aku kt uma da.aku call kaw,kaw pickup.


aku:yewla skrg mkn xajak pu3
kaw:xla,acap kt lobi nk pegi blok pu3 la jp lg,nk pggil pu3.
aku:tapew acap,pu3 xnk mkn.
kaw:jgn ngade2 la,mkn la.kalau xnk kluar,biar acap belikn,pu3 nk apew.
aku:xpe acap pu3 xnk mkn(smpi aku tengking2 kaw kn.sory)
kaw:tp mkn ubat nt.
aku:pu3 xnk la acap!
kaw:......
(talian putus tibe2 and kaw xtry call balik)

kaw adew call aku balik,tnye knp aku xnk mkn?mmg xya tnye pn tapew,cz aku bukannye adeq kaw,tp aku tetap kesa knp kaw xtnye.skrg aku nk kaw tawu,knp aku xnk mkn ptg tu,sbb aku trase ngn kaw.kaw g ngn zati,tgglkn aku.apew salah aku?aku tawu aku xsepandai zati yg kaw bangge2 kn tu.aku just pompan yg salu susakn org sekeliling..lg2 kaw.

ptg tu aku xg clus econ,aku balik,anis n fara kluar jew aku terus tido.aku penat+ngantuk.aku sedar tyme ejat call,tnye da mkn kew belum.die suruh aku mkn ubat.okay,aku makan ubat jew.pastu aku terus tido balik.aku bangun at6 kot,xingat.aku terus call kaw,tp mcm "no point" eventhough aku call byk kali,tp tetap kaw off fon kaw.either fon kaw yg rosak tu wt hal or kaw yg saje wt2 fon kaw tu adew hal.tuhan jew tawu.

aku n akak try call kaw mny times,yes,many times.xdpt2.akak suruh call houzmate kaw.aku call wan tp wan xagkt.kredit aku dari $6 terus tggl $3 sbb call wan,tp masuk voice msg ajew.aku bukan org kaye nk call orang,abiskn kredit aku semate2 tuk pmpn bangang yg suruh tgglkn pesanan tu.kan?

akak text aku lg,akak ckp xdpt call kaw jgk n dalam kul820 xdpt jgk,akak suh gerak ajew.oke 820 ktorg gerak.akak call ejat tnye dkt mne,ejat otw dri uma.tibe2 adew kreta irfan,dlm tu adew ika skali..tp aku shock,knp tibe2 adew kaw dlm kete tu.aku terus mention kt akak,kalau pu3 badmood pasni,tlg jgn tnye.

dlm 5mnit,ika,irfan,kaw,dtg tmpt ktorg(aku n akak) duduk.kt longkang tuu.akak tnye kaw dari mne,kaw slamber jew ckp kaw dari pas makan.kaw tnye aku da makan kew belum.aku xjwb.kaw rase aku patut jwb kew?pdhal kaw tawu yg aku akan g mkn ngn kaw jew b4 naik ofis.tp kaw jwb kaw da mkn tu mmg wt aku rase nk ngis,aku cover jew.aku kn plakon wanita plg awesome!aku diam,mean dat aku sedih,xbole nk ckp apew2.aku mmg betul2 xtawu apew salah aku.

kt ofis aku diam ajew.aku xduduk kt tmpt yg kite salu duduk tu.kaw pn prasan kn.tp adew kaw g tmpt aku,borak ngn aku?adew?mmg aku xperlu tu sume,kaw anggap aku ngade2 n kalau kaw tnye pn bukan aku akan jwb.yew mmg aku takan jwb.atleast cube la explain knp kaw g dinner xajak aku?kw pnye alasan,fon kaw "mati".oke aku trime.tp bukan salu kite makan same2 b4 naik ofis n kaw akan dtg blok aku
kew.knp smlm x?knp?aku rase tadew sala yg aku wt pn.

oke kalau kaw rase aku adew sala smlm or selame kite jadik sahabat,aku mntk maaf dari ujung rambut smpi ujung kuku kaki aku ni.sekarang kaw rase aku ni apew bagi kaw,kaw bagi tawu.cacian ataupun makian,aku trime ajew.

btw aku akan ganti balik $4.70 kaw tu.
and tolong halalkan mkn minum aku selame kte sahabat oke.

LASTWORD:kenape kaw tak bunuh aku jew?xyala kaw susa2 nk tnye aku da makan kew belum.bole kn "sayang"?

10 cakap|cakap:

deedlebag said...

tapayah, putri pegi bunuh dye laaaagi senang (:

n y s a a said...

aishh. jgn marah2 putet. nnty ta comel :)
tenyum sikit ^._______.^

puteriMEGAT said...

idea yg best.
tp tabole2.

sadis!npe die wt camni.tyme2 pu3 baru kne gstrc.biarkn pu3 xmkn lgsg.arghh!knp pu3?! ):

kumbangkecil said...

meh.

kitew pijak dye time dye tidow.

XD

Sinido said...
This comment has been removed by the author.
Sinido said...

Kenapa kaw xbunuh aku je? betul kata huzai tu.. kenapa tak reverse je soalan tu.. kenapa aku tak bunuh kaw je! eh ganas sangat...
ignore je. boleh?.. banyak lagi pu3 boleh buat.. banyak lagi pu3 boleh jadikan sahabat.. ramai lagi..

puteriMEGAT said...

Q:ahah!jom pijak tyme die tido eyh.kui2

sinido:nk ignore mmg senang,tp nk lpekn die tu susa ):

Buzzlair said...

wink2. tataw lorh.

Raver said...

errr.
ape da jadi da korang ni.
dat guy xptut gitu.xptut.

kumbang bace pemikiran raver.
kaki pijak gak die tuh.
ahaha~~
x.x"

puteriMEGAT said...

da2 cukup smpi disni komen kalian utk entry ini yew.
saye tasuke p'gaduhan.saye tanak gado lg.
heee.xrase mcm tibe2 kew??
kui2.
tp btul kot.
n tamao cmmnt lg eik (: