Tuesday, October 21, 2008

tRIMAS sANTA !

oke
saye sgt kagumi hasil karya ejat.
wallpaper yg adew wajah saye sangat canteQ.
trimas..

oke
td aku pegi clus intro. 2 economics.
smlm aku tapegi n b'hajat mmg tanak pegi.
balik clus aku trus tido.
td SIR tu tnye,knp aku tadtg fer yesterday cluss.
aku jwp gastric.
die bole heboh kat 1 clus.."if i can wrte a book like 'AMERICA's FUNNIEST VIDEO'(kot la cani eje die)..i will do n the title is why my student isn't goin' to my clus..GASTRIC the answer".
ARGGHHH! damn!
oke aku malu.
automatic aku terus wt muke cipan yg mmg busuk!
pastu SIR yg tapernah2 nk tego aku tu,die tego aku tadi.WOW!
SIR mmg pandai.
saye bagi 10bintang kerana dapat pujuk saye dangan hanye menegur yg saye sala untuk melabel graph yg diberikan.
trimas again...

trimas orang2 sekeliling !

5 cakap|cakap:

alif-mikail said...

oye..koi pun nak jugak!

Sinido said...

welkam = :)
buat muka cipan yg mmg busuk, cane tu
buat muka muncung heh?
huhu

puteriMEGAT said...

koi nk apew eik?

ejat:wt bodo n lgsg xpndg muke die.
tp dgr la apew die ckp,xpndg ajew.
knp ejat call?
pu3 xdgr fon bnyi.
now nk g clus.
papai.

n y s a a said...

http://img.photobucket.com/albums/v314/hornzxanxhayloz/emo-girl.jpg

putet, try guna url kat atas ni. replace dengan banner putet yg atas tu. pix neh mcm kene je ngan background putet. its a suggestion only :)

puteriMEGAT said...

oke nysa.
put try.
canteq kot.
trimas ^____^